Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021

Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής των μαθητών στο Λύκειο

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής των μαθητών στο Λύκειο και θα παραμείνει ανοικτή έως και 2/7/2021. 

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της εφαρμογής e-eggrafes είναι: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr στην οποία μπορείτε να συνδέεστε με τη χρήση των κωδικών taxis. 

Επισημαίνουμε ότι για την εγγραφή των μαθητών πρέπει να συνδεθεί στην πλατφόρμα αποκλειστικά ο κηδεμόνας που δηλώσατε στην υπεύθυνη δήλωση την οποία σας μοιράσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Στη συνέχεια θα πρέπει να δηλώσετε το σχολείο προέλευσης (3ο Γυμνάσιο Χανίων στην περίπτωσή μας) και τον Αριθμό Μητρώου του μαθητή τον οποίο μπορείτε να βρείτε από τον έλεγχο προόδου που σας αποστείλαμε την Τρίτη ηλεκτρονικά στα email σας ώστε να γίνει η ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων. Ακολούθως θα επιλέξετε τον τύπο λυκείου στον οποίο θέλει να φοιτήσει το παιδί σας. Στην περίπτωση Γενικού Λυκείου δεν επιλέγετε συγκεκριμένο σχολείο καθώς οι εγγραφές θα γίνουν βάσει των διευθύνσεων που έχετε δηλώσει. Στην περίπτωση ΕΠΑΛ, μπορείτε να επιλέξετε έως και 3 συγκεκριμένα λύκεια του νομού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην εγκύκλιο που μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://drive.google.com/file/d/1nQ9pDiyo1fYAJWHZ15XJV1HKUqH-r0ju/view?usp=sharing Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή, μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο στο τηλέφωνο 2821088010 καθημερινά 9 με 12, ή να περνάτε από το γραφείο  τις ίδιες ώρες ώστε να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε την ηλεκτρονική εγγραφή. 

Προσοχή! Είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών taxis του κηδεμόνα που έχετε δηλώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου